Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Årsdagen närmar sig

Av Ingela - 14 mars 2009 12:37

Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken dag som verkligen blir årsdagen. Är det förra årets påskafton 22 mars, då jag "hittade" Harald eller är det 1 april då jag fick diagnosen? Jag tror att diagnosdagen är det datum som används i officiella statistiken. I överlevnadssiffror och så. Bara en sån sak skulle ju kunna få mig att välja ett annat datum... Men jag hinner fundera en vecka till.


Och till dess, är det nog bara att vänja sig vid att känslorna svallar. För det gör dom. Det går rasande snabbt mellan upp och ner just nu. Och jag tror att det har sina kopplingar till "ettårsjubileet". Och till återfall, både nära och på håll.


Fysiskt då? Jodå, jag har aldrig varit med om en så seg bantning förr. Det går neråt. Men så trögt. Så trögt. Men ändå! Jag har ju ändå en mäktig motståndare i mina antihormoner. Och än så länge har jag ju varit framgångsrik så tillvida att jag i alla fall inte har gått upp i vikt.


Håret växer men det går extremt långsamt. Jag har fått tillbaka min psoriasis (eller vad det nu är?) i hårbotten. Konstigt detta att det var helt borta när jag var glödlampa...


Annars är nog sömnbristen det svåraste. Jag är så j...a less på att aldrig få sova en hel natt! Inte verkar det spela nån roll vad jag ha gjort under dagen heller. Det kanske faktiskt är dags att åtminstone fundera över att lösa ut remissen till kuratorn? Eller så kan jag väl strutsa vidare och nöja mig med att det faktiskt också är en biverkning av Tamoxifenet...

 
ANNONS
 
A-K

A-K

20 mars 2009 15:47

Jag hejar på dig! Kram A-K

http://bliavmedcancer.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se