Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Jag väntar med årsdagen...

Av Ingela - 20 mars 2009 18:53

Det finns inte en chans att jag skulle utnämna söndagen till årsdag... Så fort jag ens tänker tanken, börjar tårarna att strömma... Jag är inte helt hundra säker på varför men en av anledningarna är att jag inte har ett foto på mig som jag ens kan tänka mig att publicera. Men om jag väntar till första april, kan jag kanske hitta nåt?


Futtigt? Jajamensan. Men rätt realistiskt, tycker jag nog ändå. Det är en sak att se sig i spegeln IRL. Då kan man hela tiden kompensera allt möjligt. Och det är mycket att kompensera. Hår som bara växer i myrfart. Kilon som minskar ännu mer sakta. Säckar under ögonen efter alla dessa sömnlösa timmar... Det kommer säkert att lösa sig på tio dagar! Säger den obotliga optimisten, som just vaknade till liv igen!

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

22 mars 2009 20:16

Jag förstår dina tårar, det har ju varit traumatiskt för dig och är det fortfarande, rädslan kommer nog att finnas kvar jämt men det är kanske inget du tänker på dagligen...

jag vet att jag grät säkert i 5-6 år efter attt jag fick min dotter som föddes -93 och låg i respirator och kämpade för sitt lilla liv, jag grät på hennes årsdagar fast hon levde...

Styrkekramar till dig

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se