Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Bra men trött

Av Ingela - 27 mars 2009 19:35

En ganska bra sammanfattning på läget. Tidpunkten börjar närma sig när jag inte riktigt kan blunda för att jag inte sover ordentligt. Det sätter sina spår, både fysiskt och psykiskt och det kanske inte ens är nödvändigt? Om det nu är en biverkning av Tamoxifenet, så kanske det går att rätta till med nån annan medicin? Men jag prövar mig fram ett tag till...


Igår var jag och Lise-Lotte på en upplevelse! Thomas diLeva. Inte konsert. Inte föreställning. En upplevelse i nuet! Jag är helt fascinerad över att jag gapskrattade gång på annan. Jag har liksom alltid gillat diLeva, mitt i allt flum, men inte riktigt förstått att han har en guldhumor (och distans till sig själv och sin egen uppenbarelse). Vilken kväll!


Och dessutom, kvällen innan bjöd Thomas på två fribiljetter, att delas ut på Cancertjejer. Egentligen gick han ut på Facebook och erbjöd tio biljetter till den som motiverade bäst. Jag skickade ett mail och argumenterade för våra drygt 900 cancerdrabbade tjejer och det gav oss alltså två biljetter. Det blev A och hennes fästman som fick chansen att göra något annat än att oroa sig inför röntgen. Ljus och Lycka - och Mod och Styrka, Thomas!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

27 mars 2009 21:03

Vad kul att du fixade biljetter till min vän A! Och på lördag är det min tur att uppleva DiLeva, spännande!!

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

29 mars 2009 10:15

Visst är han härlig, men jag är utmobbad för att jag tycker om hans stil, det är så där en annan vill vara, tordas att vara det man vill vara...

Ha det gott och hoppas att du får sova, här är det inga sovtimmar heller *Hm*

Ha det gott/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se