Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Inte alls i form

Av Ingela - 30 mars 2009 20:16

Och det är inte bara sömnbristen. Nu är det bara en dag kvar till ettårsdagen och känslorna lever sitt eget lilla liv...  Jag trodde på fullaste allvar att jag hade lämnat fasen "gråta till Lilla huset på prärien" men så är det tydligen inte. Alldeles nyss var det Dvorak som fick tårarna att spruta. Just nu skulle jag helst av allt vilja göra som jag faktiskt gjorde för ganska precis ett år sen. Bara åka hem och gå runt och sparka på stenar i ett par dagar. Men det finns det inte tid till förrän nästa vecka. Och inte då heller, om jag ska vara ärlig.


Fast det är så jag vill ha det. Fullt ös. Och jag är rätt övertygad om att känslorna lättar efter onsdagen. Eller hur? Ärligt talat, så tar det minst en timme att skriva ett sånt här inlägg. Och då hinner jag bearbeta en hel del under tiden. Och precis när jag skrev det lämnade Dvorak över till Smétana och fick mig att le i stället. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

31 mars 2009 15:57

Dumma dumma årsdag! Vi raderar den dagen ur almanackan bara! Sådär. Puts väck!
Och du måste väl för tusan kunna få ta dig ett par stensparkardagar! Det behöver du ju uppenbarligen!!!
Jag ska ringa till din chef å be hennom beordra dig till det!

Å det vänligt men bestämdaste,
Din Förmyndare

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se