Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Ett år

Av Ingela - 1 april 2009 06:39

Ja, så var den här, ettårsdagen. Och min resa under det senaste året är fortfarande inget aprilskämt... Men jag grät nog färdigt härom kvällen känns det som. Idag är det bara framåt som gäller. Jag fick en ny omgång papper att fylla i till den psyko-sociala studien (livskvalitet) och den här gången blev det nog ännu bättre siffror (utom när det gäller sömnen, förstås).


Jag väntar till i morgon med att stämma av antalet besökare under mars men utan att veta hur många ni var, vill jag ändå ge er den traditionella stjärnan i himlen just idag! Så sällan som jag skriver nuförtiden, är det mer än fascinerande att det är så många inne och läser. Men fortfarande lika kul!


Mod och styrka till er alla därute som behöver!

 
ANNONS
 
KoKlara

KoKlara

1 april 2009 09:15

Hej
Grattis på årsdagen får man väl i alla fall säga? Förhoppningsvis har du det värsta bakom dig nu, och du verkar ju vara igång med "ytterlivet" igen. Jag vill bara tacka dig för din blogg, jag har läst i den lite då och då och fått hjälp med perspektivet.

http://klara-kotjejen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se