Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Nu var det ett tag sen sist

Av Ingela - 30 april 2009 18:21

Elva dagar. Mitt behov av att skriva av mig i bloggen blir, just nu i alla fall, mindre och mindre. UVIn gav sig nästan direkt när jag väl fick börja äta penicillin. Tyvärr fick jag inte vara glad särskilt länge. Jag bet nämligen sönder en tand i förra veckan. Cellgifter och tänder är ingen lyckad kombination. Jag hade planerat att börja boka in lite tider hos tandläkaren under våren men nu fick jag ju onekligen lite hjälp på traven... Rotfyllning och krona. Tur att man är högavlönad.


I morgon är det ett sånt där bisarrt jubileum igen. Då är det precis ett år sen jag petade i mig dom första 32 kortisontabletterna. Maxdos för en vuxen person, enligt FASS, är åtta så jag var rätt orolig när jag hade tagit första dosen med 16. Satt på en stol i trädgården, så att nån i alla fall skulle hitta mig om jag fick en anafylaktisk chock (det är väl så det heter? jag börjar förtränga en hel del...). Nu blev det inga andra biverkningar än väldans sosseröda kinder och en energi som hade fått en duracellkanin att svimma av avundsjuka. Och dan efter påbörjades arton veckors förgiftningskur. Men den har jag verkligen förträngt det mesta av!


I morgon ska jag göra det jag inte gjorde förra året, dvs åka in och demonstrera. Men jag åker inte till Stockholm. Har faktiskt ingen lust att lyssna på Wanja. Det blir Norrtälje och Christina och Thage G. Lite sugen är jag på att åka till Södertälje och lyssna på Evin men jag inser redan nu att latmasken kommer att segra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

cliffen

16 maj 2009 22:10

Det hade ju varit himla kul att se dej i tokstan, det kanske blir fler tillfällen och då bjuder jag på lunch!! Kram Cliffen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se