Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Cirkeln är sluten...

Av Ingela - 16 maj 2009 15:23

Jag höll ju på och målade tak i mitt nya kök, när jag upptäckte Harald. Planen var att även måla badrummet men så blev det inte. Förrän idag. Nu är fönster- och dörrkarmar strukna en gång. Och taket. Vitt och fint blir det och äntligen passar allt ihop med dom grå tonerna på väggar och golv.


Men jag ska inte sticka under stol med att det var lite påfrestande. Det väckte många minnen till liv från dom där dagarna innan diagnosen. Det var nog faktiskt den värsta tiden. Väntan, oro och ångest. Även om själva cancerbeskedet slog ner som en blixt, så gav det i alla fall något att förhålla sig till.


Idag är det precis ett år sen peruktjejen rakade av mitt hår. Mycket har jag förträngt men den känslan när jag såg mig själv i spegeln efter det, kommer jag nog aldrig att glömma... Tack och lov fortsätter håret att växa. Det är fortfarande väldigt bebisfjunigt och alldeles grått. Men det är hår. Mitt hår!

 
ANNONS
 
Ulla

Ulla

16 maj 2009 15:48

Hej, kikar in och önskar en trevlig helg.
Kram Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se