Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Ett år sen - första ljusglimten

Av Ingela - 20 maj 2009 19:22

Eftersom jag nu har uppmärksammat ett antal av dom mer bisarra jubileumsdagarna, kan det väl vara på plats att faktiskt komma ihåg den dagen när hoppet återvände.


Idag för precis ett år sen var jag på mitt första återbesök hos professorn efter den första ET-kuren. Jag kommer nog aldrig att glömma känslan när han sprack ut i ett stort leende över att Harald hade krympt. Lättnad, glädje. Och hopp. Om än bara lite, lite. Så ändå lite hopp om framtiden. Något att hålla fast vid när cellgifterna tog allt större utrymme i livet. Och när jag mådde som sämst.


Och på tisdag är det dags för besiktning igen. Den här gången känner jag mig inte direkt orolig. Det finns liksom inget som pekar mot att jag skulle få några dåliga besked. Fast visst finns den där och lurar, den lilla orosknuten i magen... Håll gärna en ledig tumme eller tass på tisdag vid niotiden!

 
ANNONS
 
Maria

Maria

26 maj 2009 14:45

Hej!

Hittade din blogg idag när jag googlade på Taxotere+utslag+salva eftersom jag har fått en del röda utslag på armarna och i armhålorna nu i min andra Taxotere-omgång. Började läsa eftersom jag själv bloggar ganska mycket, och märkte att vi har haft ganska lika upplägg på behandling, och jag har också hund. Jag har en omgång Taxotere kvar innan operation i juli.

Läste och glömde bort tiden så att jag brände solrosfröna som jag skulle rosta i ugnen...

http://blogg.curlygirl.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se