Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Tremånaderskontroll! Yes!

Av Ingela - 26 maj 2009 17:23

Idag var det så dags. Blodprov halvåtta, sedvanlig frukost i Radiumhemmets fik och sen blev jag slutligen insläppt till min något teknikstressade professor.


Han var väldigt nöjd med det han såg och bestämde sig raskt för att jag nu får byta medicin eftersom min tumör ändå var rätt "otäck". Så nu ska vi utforska en ny värld av biverkningar... Femar heter den nya medicinen och den har minsann sin beskärda del av biverkningar. Som vanligt känns det tryggt att ha den samlade kunskapen hos Cancertjejerna att ta till. Vissa får väldigt jobbiga biverkningar och andra känner ingenting. Det enda som var stressande att lässa om i FASS var att en av biverkningarna är håravfall. Visserligen väldigt ovanlig men just nu känns det mer än övernog att jag har en del kala fläckar av psoriasisen som har blommat ut...


Men, den som lever får se. Skoven ger sig förhoppningsvis med tiden. Kroppen har ju onekligen utsatts för en hel del och psoriasis har tydligen en hel del med immunförsvar att göra. Just idag är jag i alla fall helt nöjd med att ha blivit utsläppt på tre månaders grönbete!

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

28 maj 2009 09:07

Nu är det ett tag sedan jag kikade in till dig, du låter så positiv och man blir så glad att läsa om att du mår bättre.

Jag hoppas att du slipper tappa håret, men samtidigt så kanske det är värt om du nu kan bli helt frisk istället/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se