Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

En vecka med Femar

Av Ingela - 3 juni 2009 06:20

Idag har det gått en vecka sen jag bytte medicin. Än så länge går biverkningarna att hantera. Vallningarna har tagit fart igen. Inte värre men tätare. Jag börjar få ont i lederna, framförallt i benen. Det gäller att se till att röra på mig så mycket som möjligt. Hela tiden. Annars stelnar jag till och då får jag ont. På måndag ska jag göra en bentäthetsmätning, så vi vet vad mitt utgångsläge är.


Det är i alla fall skönt att slippa illamående. Hur det blir med vikten är ju alldeles för tidigt att säga. Både viktökning och -minskning finns ju med som biverkningar men det är väl alltför optimistiskt att hoppas på det senare. Humöret åker lite berg- och dalbana men det kan ju bero på att jag har börjat sova dåligt igen.


Så har det blivit dags för stjärnutdelning igen. 409 stycken. Till alla er som var in på bloggen under maj månad!

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

7 juni 2009 12:34

Kikar in och ser att du mår bra, jag tänker på dig/Kramar

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se