Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Nya äventyr

Av Ingela - 8 juni 2009 17:55

Idag var det dags för bentäthetsmätningen. Väldigt odramatiskt liggande på en bänk medan en apparat rörde sig över kroppen och scannade in ett antal bilder. Fort gick det också. Och jag fick komma in en kvart före utsatt tid, så det är väl bara att känna sig nöjd med det äventyret. Jag lär inte få nåt svar förrän vid nästa återbesök i augusti, antar jag. Om det nu inte skulle visa sig att jag redan är benskör, förstås, men det finns absolut ingen anledning att tro att det skulle vara så. Den här mätningen är ju för att skapa ett jämförelsetal.


Annars kan jag bara konstatera att det ännu en gång har straffat sig med att ropa hej... Tre dagar tog det efter det senaste inlägget och sen var illamåendet tillbaka. Fast bara i några dagar. Och det kanske egentligen berodde på förkylningen. Om det nu är en förkylning jag har. Läser jag i FASS så finns dom flesta förkylningssymptomen med på listan över biverkningar... Utom ont i halsen! Och det har jag. Också. Alltså måste det vara en vanlig förkylning, eller hur?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se