Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Oj vad tiden går...

Av Ingela - 26 juni 2009 08:51

... och det blir alltmer sällan som jag skriver i min blogg. Och det är väl bra, antar jag. Det är ju ett tecken på att livet blir alltmer som vanligt. Jag insåg igår att det inte ens kändes något speciellt att köra rally längre. Visst är det skönt att slippa ta hänsyn till hundar eller andra passagerare men det var inte i närheten av känslan från förra året. Men då var det ju dom enda gångerna som jag kunde låtsas vara lite normal. I bilen, med hög musik och lite rallykörning.


Nu har jag ätit den nya medicinen i en månad och än så länge har biverkningarna varit förvånansvärt få. Lite fler vallningar än förut men å andra sidan ganska lindriga. Lite illamående ibland och lite stelhet i lederna. Och än så länge har jag åtminstone inte gått upp i vikt. Inte ner heller men stå stilla får duga så länge...


Det som är jobbigast just nu är nog faktiskt att jag "måste" använda protesen varje dag. Det är liksom inte helt funktionellt med munkjacka när temperaturen börjar kliva över 25 grader. Det är inte protesen i sig som är det jobbiga. Det är att BHarna skaver. Jag ska nog testa att plocka fram en gammal mjukis och sy in en protesficka. Eller möjligen hämta ut en annan sorts protes som man fäster direkt på kroppen. Men det känns inte helt lockande när det är sommar och varmt. För första gången börjar jag faktiskt se fram emot en rekonstruktion. Men det är minst 1 1/2 år kvar innan det ens är aktuellt. Så det är väl bara att jaga vidare i BH-djungeln så länge.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se