Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Semestertider!

Av Ingela - 21 juli 2009 19:03

Oj, så fort tiden går när man är ledig! Jag har haft semester i nästan två veckor och tycker att det bara känns som att det var ett par dagar sen jag skrev sist... Att ha semester är en gåva. Förstår jag nu. Förra året blev det ju ingen semester eftersom sommaren gick åt till förgiftning. Det blev ju inte särskilt mycket gjort åt varken hus eller trädgård heller, av samma anledning.


Så nu försöker jag komma i kapp, samtidigt som jag försöker vila. Inte helt lätt att hitta den balansen men lite hjälp har jag av det svenska sommarvädret. Det går ju helt enkelt inte varken att måla eller att tämja djungelträdgård när regnet öser ner...


Tyvärr har jag också "hjälp" av mina antihormoner... Jag börjar få rejält ont i lederna. Än så länge (peppar, peppar...) har det inte inverkat på rörligheten men man pallar inga längre stunder uppflugen på en stege med ledvärk. Lite jobbigt känns det, med tanke på att jag ska äta den här medicinen i minst fem år. Men som vanligt får jag ju påminna mig om att alternativet är så mycket värre!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se