Direktlänk till inlägg 6 augusti 2009

Lite av varje

Av Ingela - 6 augusti 2009 21:11

Lite jobb och lite mer semester. Jag har ju gott om semesterdagar eftersom hela förra sommaren gick åt till cellgiftsbehandlingen. Och när jag väl piggnade till efter den och efter operationen var jag ju bara sugen på att komma igång på riktigt med jobbet igen. Nu försöker jag ändå se till att det går åt lite dagar. Jag började så smått med att jobba tre dagar den här veckan men avslutar med några lediga dagar. Hoppas att kunna göra detsamma nästa vecka.


Vi har kommit en bit in i augusti och det är dags att dela ut 310 stjärnor i himlen! Jag är förmodligen väldigt tjatig men jag förstår inte riktigt hur det kommer sig att jag fortfarande har besökare i bloggen. Det är ju inte precis så att jag skriver särskilt mycket längre. Och det jag skriver, när jag väl skriver, blir ju bara tråkigare och tråkigare. Tycker jag själv i alla fall. Kanske är det så att det kommer nya läsare som läser gamla inlägg? Oavsett vilket har jag bestämt mig för att låta bloggen ligga där den ligger. Kan den vara till nytta för någon så är det väl bara positivt. En och annan uppdatering lär det väl bli. Redan nästa vecka är det dags för bröströntgen och nån gång i september är det besiktning igen. Men jag tänker inte planera för något annat än att få en godkändstämpel även denna gång! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

18 augusti 2009 20:53

Jag kollar av din blogg några gånger i månaden för att se om det har "vatt nåt". Så slipper du tjata om hela alltet på fejan eller på telefon. Det är ju skitbra att få veta att du har blivit ordentligt röntgad, till exempel. Därför kollar i alla fall jag lite då och då.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se