Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Äntligen!

Av Ingela - 23 augusti 2009 13:07

Igår åkte jag in till Norrtälje och köpte en crosstrainer. Halva dagen gick åt till att skruva ihop den (och jag som tyckte fredagens IKEA-byrå var krånglig...) men krafterna räckte ändå till några kilometers träning på lättaste motståndet. En halv kilometer i taget. Det räckte ändå för att det skulle kännas och jag vaknade med en lätt träningsvärk i morse. Redan idag gick jag upp i kilometerpass utan större svårigheter. Det låter kanske inte som någon större bedrift men efter 1 1/2 års cancerbehandling är jag minst sagt otränad...


Jag har hela tiden känt och förstått att jag måste börja träna. Förr eller senare. Att det inte räcker med långpromenader med hundarna. Att hålla nere vikten och bygga upp muskler lär väl vara min enda chans att inte däcka ihop av ledvärk. Men motståndet har varit stort och bortförklaringarna har inte varit svåra att hitta. Nu har jag äntligen kommit igång och det känns så bra! Idag var jag in en sväng till sportaffären igen och kom hem med två trekilos hantlar. Om jag nu skulle misslyckas med att gå ner i vikt, vilket ju faktiskt mycket väl kan vara fallet, så kan jag i alla fall omfördela lite så att inte alla kilon sitter i magen och gäddhänget... Håll gärna en ledig tumme eller tass i morgon eftermiddag för en lyckad vägning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se