Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Äsch då...

Av Ingela - 28 augusti 2009 16:14

Vägningen gick inte så bra. En var sjuk men vi andra tre hade gått upp ett kilo var. Hmmm... Det är bara att kämpa vidare. Än ger jag inte upp och låter det fulgula pillret bestämma hur mycket jag ska växa i färdriktningen! Min crosstrainer kommer att bli till stor hjälp. Jag är faktiskt imponerad av hur effektiv den är. Jag har hittills bara kört på lägsta motståndet men fem kilometer känns verkligen i benen och svettig blir jag. Jag hade inte riktigt förstått hur mycket kroppen hade längtat efter lite hårdträning men jisses så härligt det är.


Igår insåg jag när jag såg mig i spegeln att jag verkligen är tillbaka! Jag börjar känna igen mig själv i det jag ser. Min lugg, som likt Robert Lind i Kramfors har funnits i alla tider (utom dom senaste femton månaderna då) har nästan växt ut igen. Ögonfransar och ögonbryn är väl inte helt tillbaka, vilket faktiskt inte gör så mycket. I alla fall inte ögonbrynen. Psoriasisen som frodades när håret började växa, har nästan helt gett med sig. Skönt att professorn hade rätt. Där också.


Apropå professorn, fick jag min återbesökstid i brevlådan igår. Den 8 september är det dags för provtagning och besiktning. På dagen ett år sen jag och Hemske Harald skildes åt på operationsbordet. Det känns helt otroligt att det var så länge sen och jag kan bara lite vagt minnas hur ont jag hade och hur lite jag klarade av då. Det har verkligen varit en resa, det här...


Nu känns inte besiktningen riktigt lika stressande som vanligt. Röntgenläkaren sa ju att han inte såg något på ultraljudet, så det borde inte vara något. Och förutom ledvärk och sömnbrist, mår jag ju fysiskt väldigt bra. Och psykiskt. Och om allt ser bra ut får jag förhoppningsvis gå över på halvårsintervaller i besiktningarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se