Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Födelsedag

Av Ingela - 6 september 2009 16:50

Min lilla, stora lufsiga knähund på 50 kilo. Min älskade livlina och buffliga berner Yoker fyller sju år idag. Sju år! Det är faktiskt inte illa pinkat av en berner. Medelåldern ligger på 7-8 år. Så allt från och med nu är liksom bonus! Precis som för mig :)


Igår gjorde jag ett fåfängt försök att fixa till mitt utseende. Jag försökte färga håret ljusblont. Det gick väl inte alltför bra. Inte ens med bästa vilja i världen kan man kalla det ljust. Eller särskilt blont heller för den delen. Möjligen mörkblont, med en hel del rött i sig. Det känns lite konstigt att se mig själv i spegeln men ingen av grannarna har ens kommenterat det. Så det kanske bara är en helt vanlig reaktion på det som är ovant. Jag väntar några dagar och känner efter. Känns det fortfarande lika konstigt får jag väl prova igen med en ännu ljusare färg. Det är i alla fall inte grått. Alltid något. Och det är bra så mycket bättre än glödlampan som fanns i spegeln förra året...


Nu är det bara två dagar kvar till besiktningen. Och till den sista riktigt bisarra ettårsdagen. För den här gången, är väl som vanligt bäst att tillägga. Den så hett efterlängtade operationsdagen. Det känns som ett väldigt gott tecken (peppar, peppar) att min energi ligger väldigt mycket mer på samma dags styrelsemöte än på både sjukdom och besiktning.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kattie

6 september 2009 19:21

Grattis Yoker på födelsedagen!
Många, många nospussar från mig.

Hälsa tjejerna så gott.

// Kattie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se