Direktlänk till inlägg 12 september 2009

Efter kongressen...

Av Ingela - 12 september 2009 18:22

Det är mitt mantra just nu. Listan på saker som får vänta till "Efter kongressen" börjar bli otäckt lång. En sak känns bra i alla fall. Jag bestämde mig för att vänta en vecka med nya medicinen. Tills efter kongressen :). Då slipper jag springa runt och känna efter mitt i det kaos som kommer att bryta ut på tisdag. Eller kanske redan på måndag.


Något som jag inte klarade av att vänta med, var ytterligare en rond med håret. Sara, min goa lilla låtsassläkting som också är frisör, kom med lite experttips härom dagen. Blondering. Blek, blek och blek! Det var hennes råd. Så jag testade i kväll. Och nog blev det ljust alltid! Väldigt ljust. Och fortfarande lite gult, med en svag aning om rött. Men det är kanske det man fixar till med två ytterligare "blek". Det får vi se så småningom. Jag kan ju inte gärna hålla på hur mycket som helst med dom stackars förskrämda stråna jag har. Fast det var faktiskt en del av rådet. Att blekningen i sig skulle ge håret lite mer stadga. Än så länge känns det kanske inte riktigt så men jag får väl se när det har torkat.


Annars är det just kongressen som upptar all vaken tid just nu. I morgon kommer mamma ut för att vara hundvakt, så jag kan ägna all vaken tid åt kongressen. Och lite rädd är jag för att det blir för mycket vaken tid. Även dom kvällar när jag kommer sent i säng, brukar jag ju ligga vaken ett par timmar... Och sena kvällar blir det under en kongress. Hur tidigt man än försöker avrunda, så blir det ändå sent. Nåja, det visar sig. Jag kanske är så utmattad att jag stupar i säng och sover till klockan ringer... :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se