Direktlänk till inlägg 18 september 2009

Städdag

Av Ingela - 18 september 2009 15:46

För precis ett år sen i morgon hade vi höstens städdag i föreningen. Jag var nyopererad sen en vecka och hade mest ont och kände mig i vägen. Skallig och grå och fullständigt orkeslös... Men ändå lite mer positiv än det senaste halvåret. Harald var ju äntligen borta! Jag är verkligen en helt annan människa nu. Jag har just sjunkit ner i fåtöljen efter en minst sagt intensiv vecka. I tisdags inleddes vår kongress och igår avslutades den. Och den här gången hängde planering och genomförande ytterst på mina axlar. Plus stadge- och organisationsfrågorna. Och allt gick så bra! Jag har ingen som helst aning om hur många på kongressen som vet hur illa det var med mig under förra året. Och det känns så skönt. Att bli bedömd utifrån samma måttstock som alla andra igen. Och det är klart att det känns ändå mer skönt att få bra betyg! Och att ha kongressens stöd i fyra år!


Igår bestämde jag mig för att börja med nya medicinen. Torsdag kändes som en rätt bra dag. Det som gäller är att ta tabletten direkt på morgonen, med minst två dl vatten. Inget mineralvatten, utan direkt från kran. Sen får jag varken äta eller dricka annat än vatten i en halvtimme. Jag får inte heller gå och lägga mig igen. Och absolut inte äta nån annan medicin under den halvtimmen. Så det är en del att hålla reda på. Så himla mycket biverkningar blev det kanske inte. Det beror väl på vad man jämför med. Magsjuka hade jag väl kallat det innan jag gav mig ut på resa i cancerlandet... Och magsyra. Annars var jag så slut igår ändå efter allt kongressande att det var svårt att avgöra vad som kunde bero på vad. Vi får väl se vad som händer nästa gång.


I morgon är det i alla fall städdag igen. Jag ska släpa ner lite ris till vår gemensamma eldhög i kväll och sen är det bara att se vilka arbetsuppgifter som väntar. Det är så skönt att känna att jag klarar nästan vad som helst i år.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se