Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Pinsamt...

Av Ingela - 21 september 2009 18:42

Mycket annat finns väl inte att säga om dagens invägning... fast lite konstigt var det faktiskt. Visserligen har jag syndat hela helgen men syndandet inbegrep skolkning från tränandet. Och då borde nettot ligga rätt nära +-0. Det gjorde det inte :-) Riktigt än är vi inte där jag är beredd att skylla på dom fulgula heller... Nåja, det är sex veckor kvar av utmaningen och skam den som ger sig. Men om almanackan ska fyllas i samma takt som idag (nu är det "efter kongressen" så det räcker), lär jag nog få köpa en träningsmaskin till lägenheten också...


Idag köpte jag silverschampo, så då får vi se i morgon om håret möjligen blir lite mindre gult. Det skulle verkligen inte göra något.


Den nya medicinen har inte ställt till med några större bekymmer, som det verkar. Magen var ju kass under första dagarna men när jag insåg att jag i alla fall kunde äta Pepcid efter första dagen blev det något lindrigare. Tre dagar kvar till nästa tablett, så det är väl bara att hålla tummarna.

 
ANNONS
 
anna

anna

23 september 2009 19:44

Hej Ingela!
Jag tycker att du är så duktig och satsar så hårt trots din medicin! Det är inte bara kilon som räknas, du får tänka på att muskler väger väldigt mycket!:)
Lycka till-kramar från Anna/Cliffen

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se