Direktlänk till inlägg 25 september 2009

Begravning

Av Ingela - 25 september 2009 17:27

Att gå på begravning har väl aldrig på något sätt varit enkelt. Men nu är det riktigt jobbigt. Och framför allt när det är någon som bara fått en enkelbiljett till cancerlandet. Idag var det Göran vi tog farväl av. Ännu ett exempel på hur hård och orättvis herr C kan vara. Du hann bara fylla 55. Jag är så tacksam över att vi var där och hälsade på i början på augusti. Att vi hann. Och fick en chans att berätta hur mycket vi saknade dig som arbetskamrat och vän. Nu slipper du i alla fall vara ledsen, vännen. Sov i ro.Igår var det dags för andra veckopillret. Aj. Det gör ont i ungefär hela kroppen. Men magen har hittills hållit sig lugn (vet inte om jag vågar skriva så... peppar, peppar), vilket jag är nog så tacksam för. Jag lyckades ändå köra fyra kilometer igår kväll och fem idag på morgonen på min crosstrainer. Resultaten låter ännu så länge vänta på sig, dvs att musklerna i sig skulle kunna förebygga värken, men själva träningen ger åtminstone omedelbar smärtlindring. Efter ungefär två kilometer är kroppen uppvärmd och endorfinerna på topp och då existerar ingen som helst smärta. Dessvärre håller det inte i sig. Redan vid drygt fyra kilometer är smärtan tillbaka. Men just dom där två, mitt i alltihop, är så underbara! Och hjälper förhoppningsvis till att få ordning på vikten också...


... eller åtminstone omforma kroppen lite. Det har redan hänt en hel del på den fronten. Nu återstår, som vanligt, att hitta något som minskar bulan på magen. I väntan på mirakelkuren, lär jag väl få hålla tillgodo med gamla hederliga situps :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se