Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Stolt ettårsjubileum

Av Ingela - 14 oktober 2009 06:43

Igår var det precis ett år sen jag och Mymlan slutade röka. Jag hade nog aldrig trott att det skulle gå så lätt. Fast egentligen har jag nog alltid vetat att det är lätt, bara motivationen är rätt. Och det var den ju faktiskt just då, en vecka innan strålningen. Skönt är det i alla fall att slippa det stressmomentet som rökningen faktiskt innebar. Arr ständigt gå och vänta på nästa paus. Att behöva ta sig allt längre sträckor för att få röka. Att ständigt ha koll på att det finns cigaretter hemma. Osv osv...


Stress blir det minsann tillräckligt av ändå. Denna oktobermånad är verkligen något i hästväg och november ser ut att bli likadan. Ett evigt springande (eller åkande) mellan olika möten och ett evigt dåligt samvete för hundarna, som börjar visa sig i hårbotten igen. Och i att hjärnan inte riktigt vill vara med. Fortfarande, över ett år efter cellgifterna, tappar jag ord. Jag bara glömmer bort vad saker och ting heter och om jag är stressad är det omöjligt att hitta dom. Lyckas jag lugna ner mig, brukar dom komma så småningom. Det händer inte ofta men tillräckligt ofta för att det ska vara ett störande moment. Jag har i alla fall reserverat en vecka i almanackan i slutet av november, som är min. Bara min, att helt och hållet förfoga över.

 
ANNONS
 
vickeli

vickeli

22 oktober 2009 08:15

Grattis till ett rökfritt år! Bra kämpat!

Kramar Vera

http://vickeli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se