Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Vilken härlig dag!

Av Ingela - 17 oktober 2009 19:24

Idag var det dags för Cancertjejernas SPA-dag i Gustavsberg. Lina hade fixat ett kanonpris för SPA, förfriskningar och ett antal behandlingar. Jag unnade mig lite shopping i Åkersberga på vägen och kom fram i god tid, full av förväntningar. Och det var precis som det är med tjejerna. Det är som vi känt varandra i åratal, fast hälften aldrig ens har setts IRL. Så härligt! Aromabastu, kroppspeeling med kaffesump och olivolja och lerinpackning stod på schemat, varvat med frukt och bastuklämma. Och kaffe. Tack för ett underbart initiativ, Lina! Och tack badet, för ett bra och flexibelt paket.


Hela gänget, utom undertecknad, drog vidare till Lina för gemensam middag. Undertecknad satte mig i bilen för att åka hem till knähundarna. Nu är ordningen återställd. Mat och tuggpinne till hundarna och eld i öppna spisen till matte. Nu sover hundarna gott och det dröjer nog inte länge förrän jag gör detsamma... 

 
ANNONS
 
happy Anne

happy Anne

18 oktober 2009 11:41

Hej.numera ligger jag i sängs och kan inte gå så bra i båda benen.Då fattar jag att snart försvinna och lämna min älskling familj-Min kraft är inte stark.Dessutom jag är redo inför döden.Kan säga att det gör ingentingen ont alls när muskel börjar bli svagare som fick min kopp avslappnad en bit för en bit.Inget rädsla.Lugnt själ.Skönt!Jag ska dö hemma.
JAPANSK SPA i Sthlm´i mars med min syrran Irene var helt fantastiskt, smarrrigt Sushi,,Mums.
jag är en hundälskare,synd jag kan int skaffa eget men det duger lika gott att låna hennes hunden:)
Njuutt av liv.
Kraamm Anne
Kul Du läser mitt blogg.

http://happyanneblog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se