Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Tro varendaste dag...

Av Ingela - 19 oktober 2009 21:01

.. som randas vara den sista. Kär blir stunden dig då, som kommer utöver din längtan. Så lyder texten i ett av alla dessa körverk som jag har haft förmånen att vara med och framföra. Och så sant det är. Man kan också uttrycka det som att man ska leva livet här och nu. Ingen vet ju vad morgondagen har med sig. Och för några av oss, är ju den krassa verkligheten att herr C kan stå där och lurpassa när som helst... Så till alla tappra cancertjejer som ännu en gång har råkat ut för herr C, vill jag ge en extra stjärna i himlen och en jättedos mod och styrka!


Jag funderade en hel del över det där med att leva livet här och nu. Igår. Och bestämde mig. Så idag åkte jag till Pianocenter på Brännkyrkagatan och dansade därifrån ett begagnat Malmsjöpiano rikare! Och 12 500 fattigare. Men varför ska jag samla pengar på hög för att kanske göra nån annan glad? Jag lever här och nu och vill i det livet få spela piano. Jag sålde ju min gamle trogne vapendragare, ett Schimmelpiano som hängt med mig i drygt 20 år, i samband med en av alla mina flyttar. Och egentligen har jag nog ångrat mig sen dess. Men nu är balansen återställd. Med lite flyt har jag pianot på plats, tillsammans med världens läckraste pianopall, innan helgen. Gissa om det ska spelas!!! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se