Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Omedvetet bidrag

Av Ingela - 21 oktober 2009 20:07

Idag har jag tydligen skänkt fyra kronor (tror jag att det var) till Cancerfonden. Fåfänga Edlund har ju inte riktigt gett upp än, så jag köpte en omgång till av blonderingsmedlet. Får väl kanske vänta ett tag innan jag använder det eftersom det har blossat upp lite psoriasis igen men köpte det, gjorde jag. Och när jag kom hem och slog på TVn, kom det en reklamfilm som sa att fyra kronor av varje hårprodukt av märket Garnier går till  Rosabandetkampanjen. Sånt gillar jag. Att det inte skriker rosa. Att det inte är särskilda, särskilt rosa produkter som man ska köpa. Utan ett enkelt "fyra kronor för varje såld produkt".


Det känns betydligt mer seriöst än mycket annat under denna rosa månad. Och nej, Lindex har inte hört av sig igen. Uselt är väl möjligen det snälla sättet att värdera deras engagemang med... Jag har i alla fall bestämt mig för att inte handla där förrän dom antingen kommer med åtminstone en behå till i sortimentet. Eller avviker från rosabandetkampanjen. Eller åtminstone levererar ett ordentligt svar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se