Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Lycka!!!

Av Ingela - 23 oktober 2009 16:52

Idag kom det. Det som var kärlek vid första ögonkastet. Mitt Malmsjöpiano. Det fick verkligen plats precis vid det som är "väggensomärsomgjordförettpiano". Och som jag har spelat. Att så mycket kunde sitta i fingrarna som rent muskelminne.. och det som inte fanns där, gick att locka fram med hjälp av noter. Det värker i ryggen och det kommer att bli en präktig träningsvärk i fingrarna men det spelar ingen roll. Det är så kul!


Hundarna fick vara i hundgården när transporten kom och under min första speltimme men sen fick dom vara med när jag spelade. Första minuterna reagerade dom som på alla ljud och trodde att det kom nån... Felprogrammerade var ordet, sa Bull... Sen vande dom sig snabbt. Det är ju det jag säger, så länge dom får vara med, så vilar inga ledsamheter hos en Lordchamphund.


Nu måste jag nog vila en stund från pianot. Och göra åtminstone lite av det jobb jag borde gjort idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se