Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Det finns inga gratisluncher...

Av Ingela - 28 oktober 2009 19:27

... det är så sant som det är sagt och det vet jag ju sen länge. Men det känns lite surt ändå. Jag hade faktiskt gått på att "bloggagratis" var precis just det. En gratis bloggplats utan reklam. Och det var det i nästan två år. Men inte nu längre... Först kom en ny layout och nytt namn; bloggplatsen. Sen dök det upp ett rosaband. Båda två passerade utan att jag reagerade nämnvärt. Men så dök rubriken "reklaminställningar" upp i vänstermenyn. Och där kom det. Betala för att slippa reklamen. Suck! Det lär väl vara där det hamnar. Hellre betala än att plåga andra med en massa reklam. Men lite surt är det, som sagt. Lite förvarning från "bloggagratis" hade väl kanske inte varit fel? Hur som helst vägrar jag att byta namn på bloggen. Så länge som det bara går. Men det kanske kommer att kosta det också...


Igår hade jag plågsamt ont i nacken, eller kanske snarare ner mot höger axel. Så ont att varken Ormsalva eller Ipren lindrade det minsta. Så ont att det knappt gick att koncentrera mig på dagens konferenser. Idag hade det släppt lite i alla fall och kändes rätt bra ända tills jag kom hem och satte mig vid pianot. Man kan ju tycka att jag borde ha gjort den kopplingen alldeles på egen hand... Nåja, kroppen får vänja sig. För pianot är här för att stanna!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

30 oktober 2009 13:57

Hej!
Jag håller helt med dej, man blev lite förvånad när "bloggagratis" inte blev gratis längre...om man inte vill ha reklamen vill säga...
Tänkte på dej igår på rosa galan när emma från lindex skröt om sin insats och att dom säljer många behåar...
Låter spännande med dina piano-insatser, satsa på ny karriär?
Ha det bra, och vila lite från plinkandet.....
Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se