Alla inlägg under oktober 2009

Av Ingela - 4 oktober 2009 13:06

Vi är tillfälliga storstadsbor, jag och hundarna, sen igår. Egentligen hade jag tänkt att åka ut idag men ångrade mig. I stället blev det lite extra sovmorgon efter första hundpromenaden, lite jobb för att hålla undan inför nästa vecka och nu har vi kommit in efter en härlig långpromenad. I rättan tid tydligen, för nu verkar det bara bli mörkare och mörkare ute. Jag har en hel del jobb kvar att göra men hinner nog med en hel del rent slappande också


Lindex har inte behagat svara än. Däremot fick jag faktiskt svar av Centralbadet i fredags. Vi, alltså Amazonamedlemmarna, har 20 procents rabatt på entréavgifterna, inte på klippkort eller medlemskap. Nu är rabatten på klippkorten, tio gånger, ännu högre än 20 procent så det är väl OK. Som sagt, hellre ett svar som det går att förhålla sig till än inget alls. Jag går nog dit nån tidig morgon när det är väldigt lite folk och provar. Känns det bra, blir det nog ett par klippkort. Det vore väldigt skönt att komma igång med simmandet igen.


Oktober smög sig ju på i slutet av veckan. Det innebär att det är dags för dom traditionsenliga stjärnorna. 410 traditionsenliga stjärnor i himlen delas härmed ut. Till var och en av er unika läsare under september månad (som vanligt har jag räknat bort mina datorer). Ni är unika, inte bara som pinnar i statistiken, utan för mig! Jag har förstått att en hel del av er är gamla "trogna" läsare som tycker att det är praktiskt att hålla lite koll på mig via bloggen. Men det verkar också som att det hittar hit en hel del nya läsare. Och jag säger som tidigare, så länge någon kan ha nytta (och/eller nöje) av bloggen, får den ligga kvar. Det kan ju till och med vara så att den gör mer och mer nytta ju längre tiden går... Att den kanske kan väcka lite hopp hos en och annan om ett normalt (eller åtminstone normalare) liv efter besöket i helvetet på jorden. Att det faktiskt finns returbiljetter.


Att sen livet fortfarande är fyllt med både stora och små hinder på vägen är väl bara naturligt. Så är det ju för alla. Det där med vikten verkar vara betydligt tuffare än vad jag nånsin hade trott. Nu har jag kört stenhårt i två veckor och verkligen hållt igen så mycket som jag bara vågar på ätandet, samtidigt som jag har kört fem dagar per vecka på crosstrainern. Och det ger nästan inte utslag på vågen. Men som en klok vän påpekade, utan alla ansträngningar hade jag kanske gått upp tio kilo vid det här laget. Och då vågar jag inte ens tänka på hur ont det skulle göra i kroppen. Det räcker så bra som det är ändå...

ANNONS
Av Ingela - 1 oktober 2009 19:28

Jag var på Lindex idag för att köpa strumpor. Hela tiden när jag stod i kassakön var det en av dom anställda som tjatade om "Rosa bandet?". Till slut var jag riktigt irriterad och påpekade hur usla just Lindex är när det gäller protesbehåar. Personalen lovade visserligen att framföra kritiken men med lite påhejning från My skrev jag också ett mail direkt till huvudkontoret, med rubriken "Rosa bandet och trovärdighet...":

 

"Hej,
 
Jag noterar att Lindex än en gång slår på trumman för engagemanget i Rosa Bandetkampanjen. Redan under förra årets kampanj tänkte jag, som nyopererad, att då måste det ju gå att få tag på en bra och prisvärd protesbehå på Lindex. Och det var väl i och för sig nästan rätt. En fanns det. Säger summa en. En enda. Där jag normalt handlar på Kungsgatan i Stockholm. En väldigt vänlig expedit engagerade sig i min fråga och vi lyckades tillsammans konstatera att de butiker som utpekades att ha ett större sortiment, faktiskt hade det också. Dubbelt så stort närmare exakt. Samma behå, fast i en annan färg. Och dessutom dessvärre den sämsta protesbehån jag hittills har använt...
  
I år verkar inte situationen ha förbättrats ett dugg. På er webbshop finns över huvud taget ingen protesbehå, i alla fall kan inte jag hitta någon. Utbudet i butikerna verkar inte ha växt heller. Jag kan förstå att det inte är någon större vinst i att erbjuda ett sortiment till en så pass begränsad målgrupp. Det är också mycket riktigt väldigt dyrt att handla hos de som är specialiserade på dessa produkter. Men jag ser det, som sagt, som en trovärdighetsfråga. Ni kunde väl åtminstone utöka sortimentet tillfälligt under oktober?"
 
 
Spännande att se om det blir något svar. Och vilket svar förstås. Alla är inte precis snabba med att svara, minsann. I tisdags ringde jag till Centralbadet för att höra om deras tioprocentsrabatt för medlemmar i bröstcancerföreningen gäller för tiokort och/eller medlemskap också. Det kunde hon inte svara på men lovade att återkomma senare under dagen. Vilket hon alltså inte gjorde, varpå jag skickade ett mail med samma fråga igår. Och lika kompakt är tystnaden på nätet. Så svårt kan det väl inte vara att få fram ett svar, eller? Chansen att dom ska få mig som kund är ju faktiskt mycket större om dom levererar ett "nej", som jag kan ta ställning till. Än att dom bara struntar i att svara.
ANNONS

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se