Direktlänk till inlägg 3 november 2009

520 stjärnor i himlen

Av Ingela - 3 november 2009 20:30

Ny månad och dags för traditionell stjärnutdelning. 520!!! Oj, så många det blev i oktober! Lite av förklaringen finns väl i min irritation och min snöpligt avsnoppade mailväxling med LIndex. En och annan hittade hit tack vare det. Men väldigt många verkar ha kommit genom googlande. Och det kanske är så att i oktober är det extra många som googlar om bc, olika symptom och behandlingar. Vad det nu än är som ligger bakom alla besök från er 520, har ni naturligtvis förtjänat varsin stjärna i himlen!


Apropå stjärnor i himlen börjar jag snart fundera på om det inte vore mer givande att ägna nätterna åt att försöka räkna dom än att försöka sova... Men jag insåg i bilen på väg hem att det är fullmåne. Och av nån outgrundlig anledning verkar det vara extra svårt att sova när det är det. Så jag väntar väl ett tag till innan jag ger upp.


Förutom den envist värkande axeln (som jag ju verkar rätt skyldig till själv genom envist pianospelande...) har faktiskt kroppen mått rätt bra i ett par dagar. Förhoppningsvis har nötandet på crosstrainern börjat ge lite resultat. Nånstans. För på vågen blir det inga resultat. Annat än att jag troligtvis hade gått upp rejält utan träning. Och att jag väl faktiskt får erkänna att det är något svårare att gå ner i vikt om man då och då kastar i sig en näve jordnötter. Eller andra onyttiga små godsaker. Även om man tränar...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

8 november 2009 11:30

Tack Ingela för stödet och för att du alltid skriver så fint till mig.

Du får gärna komma in och hälsa på mig på min blogg som jag lade upp inatt. Högdos Betapred är ju inget sömnmedel direkt. Bloggen är lite provosorisk ännu. Kanske fixar jag till den. Kanske orkar jag inte.

http://annajansson73.blogspot.com/2009/11/min-cancerhistoria.html

Jag är hemma på permis över helgen och försöker vara så mycket "normal familj" som möjligt. På måndag skrivs jag in på onkologen igen.

Tänker på dig :hjärta: och hoppas att du har det okej!

Kram Anna

http://annajansson73.blogspot.com/2009/11/min-canc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se