Direktlänk till inlägg 8 november 2009

Det är många nu...

Av Ingela - 8 november 2009 15:23

Spridning, metastaser och återfall. Några av dom fulaste orden vi tvingas lära oss på resan i cancerlandet. Och just nu är det många som har fått lära sig vad dom betyder. För många... Jag tänker inte räkna upp alla men två gör mig särskilt ledsen. Först är det en av våra lilltjejer på Cancertjejer. Bara 22 år gammal och drabbad av ett antal återfall. Nu är hon förlamad från midjan och neråt och försöker förstå vad som händer. Som om nån förstår...


Och så är det Anna. Min ET-syster. Och för den som inte har följt min blogg så står ET för den alldeles speciella häxbrygd som var mina cellgifter. Så pass ovanlig blandning att jag faktiskt bara känner till tre stycken, utöver mig, som har fått den. Och en av dom är alltså Anna. Vi träffades i somras, på vår lilla miniforumträff i mitt kök. Världens mysigaste tjej. Hon bara bubblade av liv. Och nu efter strålning och operation av hudmetastaser, precis när vi alla trodde att hon äntligen skulle få satsa på att vara frisk så hittas tre hjärnmetastaser. Ja, Anna, det suger verkligen! Men vi ska sitta här om 36 år och prata minnen och läsa våra gamla bloggar! Sorry, herr C, men så är det!

http://annajansson73.blogspot.com/2009/11/min-cancerhistoria.html


Mod och styrka till er båda. Utöver all egen styrka och kämpaglöd ni redan har. Och varsin extra starkt lysande stjärna i himlen. Och detsamma till alla er andra därute som tvingats ut på ännu en resa.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Okki

8 november 2009 21:41

Kan bara hålla med dig...
Det finns inte ord för vad hemskt det är med dessa spridningar och återfall.
Får en knutt imagen av illamående när man hör om det.
Styrka till alla som kämpar!
Okki

 
Anna

Anna

10 november 2009 19:28

Jag kan bara hålla med, ibland tänker jag att jag inte ska gå in på forumet och läsa för jag mår så dåligt av det jag får läsa. Men jag kan inte låta bli och vi stöttar ju även varandra. Tack för allt du gör för forumet som behövs så mycket. Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se