Direktlänk till inlägg 12 november 2009

"Riktig" födelsedag

Av Ingela - 12 november 2009 17:24

Ja, idag är det 49 år sen jag föddes. Och det kan väl tyckas vara en alldeles särskilt ojämn födelsedag och inte mycket att fira. Och ungefär så kändes det när jag vaknade i morse. Men så fick jag en så tänkvärd hälsning från Ragnhild. Hon skrev "Grattis på dagen, det är något speciellt att fylla år numera". Och det är det ju faktiskt! Det var ju liksom inte självklart när jag påbörjade min behandling att det skulle bli så värst många fler födelsedagar. Och det är ju fortfarande inte självklart. Även om oddsen blir bättre för varje dag. Och även om planen är att bojkotta herr C:s resebyrå för resten av livet. Så nog är varje födelsedag nåt att fira!

 

Det var väl däremot inte avslutningen på viktutmaningen. Vi hade slutvägning idag och jag hade lyckats med bedriften att gå ner ett helt hekto på dom tre månaderna... Inte alltför imponerande. Fast ändå. Dels har jag ju trampat ett antal mil på min crosstrainer och ombildat en hel del fett till muskler. Dessutom äter jag ju en medicin som har viktökning som väldigt vanlig biverkning. Så jag ger mig själv nån sorts "med tvekan godkänt" och bestämmer mig för att kämpa vidare några månader till. Till nästa födelsedag, den 1 april.

 

Fast idag var det frikort. Vi fyra förtappade viktjägare i utmaningen bearbetade våra (nästan) lika usla resultat med att gå och äta en pizza på lunchen. Med extra ost för säkerhets skull. :) Nåja, jag kunde i alla fall skylla på att det är min födelsedag. Och gott var det.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin E

12 november 2009 20:39

GRATTIS på din "förtionionde" födelsedag. Blir så sugen på pizza !!! men ack... får sådan halsbränna :)

 
Ingen bild

Elin E

12 november 2009 20:40

Glömde skriva
Goda kramar Elin

 
Anna

Anna

13 november 2009 18:42

Grattis på födelsedagen! Om 2 dagar är det min 39-årsdag, så vi har ju väldigt lika pers.nr måste man säga...!
Hoppas du får en skön helg, KRAM Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mymlan

14 november 2009 11:12

Grattis på födelsedagen i efterskott och grattis till din vuktminskning, se det från den positiva sidan, du har ju faktiskt inte gått upp i vikt.

Kram från Mymlan

 
Anna73

Anna73

20 november 2009 16:08

STÖRSTASTE GRATTISKRAMEN

http://annajansson73.blogspot.com/2009/11/min-canc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se