Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Det här behövde jag!

Av Ingela - 17 november 2009 19:58

In i det sista försökte jag hålla hela den här veckan bokningsfri. Det gick sådär, kan man väl säga. Om man vill vara väldigt välvillig... Den enda helt tomma dagen är på fredag. (än så länge är fredag tom i alla fall... knack, knack) Men jag lyckades ändå se till att jobba två halvdagar på hemmaplan. Och få lite ren baraslappaifåtöljentid i höstrusket, varvat med några härliga långpromenader med allt blötare knähundar. Om jag bara kunde lära mig att stänga av telefonen också...


Fast bara att få unna mig några lyxiga sovmorgnar. Som i morse. Upp halvsex och mata och snabbrasta hundar. Och sen sova till strax efter åtta. Yes! Och att få chansen att låta tankarna snurra runt lite och strukturera sig alldeles på egen hand. Ja, jag behövde verkligen det här. Sköter jag dessutom korten rätt, blir det bara lite drygt halvdagar även onsdag och torsdag.


Antagligen är det så att kroppen har gått in i ett lite mer avslappnat läge. Det känns nämligen riktigt bra i axeln nu. Jag satt vid pianot i nästan en timme förut och fick bara lite ont i ryggen. Hurra! Stelheten i resten av kroppen finns där hela tiden, med en peak på torsdagarna. Och ont gör det mest hela tiden men det känns fortfarande som att slitet på crosstrainern gör nytta. Sömnbristen, däremot, verkar inget bita på. Det är nog dags att testa en sömntablett. Innan jag blir helt uttröttad och vansinnig... Eller?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabriella

18 november 2009 10:11

Ta den där förbenade tabletten nån gång, du måste ju testa i alla fall ditt envisa skrälle :-)

 
Anna73

Anna73

20 november 2009 16:10

Bra där Ingela. Hitta lugnet rockar. Och det är du SÅ värd!

Kram Anna73

http://annajansson73.blogspot.com/2009/11/min-canc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se