Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Anhörigfonden

Av Ingela - 23 november 2009 18:50

Jag läste just i Georges blogg. George med liemannen bakom axeln. George Schottl från SVT-serien ”Himlen kan vänta” som lever på lånad tid sedan tre år tillbaka. I november 2006 han fick beskedet malignt mesotheliom, cancer i hela kroppen och i höger lunga. I dag tittar han framåt igen. För er som inte hittat dit än: http://georgeschottl.wordpress.com/


Han tipsade om anhörigfonden och vill att vi ska hjälpas åt att sprida information om deras hemsida. Så då gör jag naturligtvis det:

http://www.anhorigfonden.se/index.php


Vi har ju en hel del anhöriga som medlemmar på Cancertjejer och jag börjar mer och mer förstå att det många gånger kan vara mycket värre att stå vid sidan om. Vi som är mitt uppe i resan har ju ändå något konkret att förhålla oss till. Och vi vet ju precis hur vi mår. Sekund för sekund. Det är vi ju faktiskt helt ensamma om. Och det kan svänga blixtsnabbt, ska ni veta.


Så dagens stjärna i himlen till er eldsjälar som jobbar med anhörigfonden! Och en stjärna till George, som ger oss tro och hopp. Och en extra varm och tröstande stjärna till alla som kämpar med återfall, oavsett om ni själva är drabbade eller anhöriga.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabriella

23 november 2009 21:27

Dra mig på enn skottkärra! Pratade just idag med en person som sitter i anhörigfondens styrelse, fråga mig inte hur eller varför vi började prata om just det men jag hade bara minuter innan jag läst din blogg varit inne och kollat vad anhörigfonden var efter dagens diskussioner. Weird!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se