Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Nästa återbesök bokat

Av Ingela - 28 november 2009 18:09

Nästa återbesök blir i januari. Egentligen skulle jag ha fått en tid i december men det är väldigt ont om tider, enligt sköterskan jag pratade med igår. Jag låg för bedömning hos enhetschefen. Inte helt i den högst prioriterade gruppen men ändå fortfarande prioriterad, antar jag. Eftersom jag inte har känt av nånting konstigt, föreslog jag att jag kunde vänta till januari. Så då fick jag en tid på en gång; 11/1 klockan 11. Med så många ettor måste det väl vara ett bra resultat på gång, eller hur?


Dessutom fick jag besked om vem jag hamnar hos, när nu "min" professor har övergett mig. Han berättade sist jag var där att han var på gång att flytta till England och nu verkar det alltså vara klart. Trist för oss patienter men forskningen bedrivs ju i alla fall internationellt. Obegränsat med stjärnor i himlen till dig Jonas! För att du räddade mitt liv och för alla andra liv du kommer att rädda. Och lycka till med nya jobbet!


Den jag hamnar hos är samma onkolog som jag träffade på St Göran, för hundra år sen. Så känns det i alla fall... Hon som ritade och berättade och förberedde mig så himla bra och pedagogiskt inför min resa i cancerlandet. Jag har varit lite nervös för det här bytet men nu känns det bara bra!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

28 november 2009 19:52

Hej Ingela!
Jag ska också till radium den 11/1, ska kolla tiden, kanske vi kan ta en fika? Klart det är ett bra datum för att få bra besked! Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
lyckans smed

lyckans smed

30 november 2009 18:23

Här kommer jag med en dos lycka till dig...

http://www.lyckosmide.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se