Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Man lär sig nåt nytt varje dag

Av Ingela - 1 december 2009 14:59

Idag har jag lärt mig att jag aldrig mer kommer att ge mig ut och flyga utan protes... Jag har försökt gå utan så mycket som möjligt dom senaste veckorna. En hel del nerver har vaknat till liv och det har skavt rätt rejält. Idag skulle jag och chefen åka till Sundsvall och på vägen dit var det flyg som gällde.


När jag skulle in genom säkerhetskontrollen, pep det naturligtvis. En rosabandetbrosch som satt på munkjackan var antagligen orsaken. Men det fanns uppenbarligen inget utrymme att filosofera över det. Eller ens testa om det var så. Högt och ljudligt blev jag tillsagd att ta av mig halsduk och munkjacka och sträcka ut armarna.


Vad hade jag att välja på? Av två onda ting, liksom... Att ifrågasätta och bli orsaken till en diskussion där bland alla stressade affärsresenärer (som ju av nån outgrundlig anledning nästan alltid är män) och garanterat dra till mig allas uppmärksamhet. Eller att snällt och lydigt klä av mig munkjackan och hoppas att inte alltför många skulle hinna se. Jag valde det senare och tackade min lyckliga stjärna för att jag åtminstone hade en t-shirt modell stor och bylsig under jackan.


Det är inte så att jag skäms. Faktiskt inte. Men det innebär ju inte att jag är beredd att i alla lägen skylta med att jag bara har ett bröst. Det hade känts bra om det fanns nåt litet skynke att gå och gömma sig bakom. Eller åtminstone bara en vakt med lite mer taktkänsla. En sak är i alla fall säker. Jag ger mig aldrig mer ut där det finns minsta risk för att behöva passera säkerhetskontroller, utan protesen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se