Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Herr C:s berg- och dalbana

Av Ingela - 11 december 2009 16:26

Sorg och glädje, om vartannat. Så är det i cancerlandet. Först kom beskedet om Victorias bortgång. Och c:s och a:s. Och mitt i allt ett riktigt lyckobesked. En jättekick i vintermörkret: Anna ska gifta sig! Min goa fina ET-syster sa naturligtvis ja till Henriks fråga. Något annat var inte att vänta. Och morgon är det dags. Det är något särskilt med Annas sätt att uttrycka sig i bloggen som har fått mängder av läsare att gång på gång titta in, i väntan på nya inlägg. Mig inberäknad.  http://annajansson73.blogspot.com/  Vi håller alla tummar, tassar och tår härhemma för att ni ska få det bästaste bröllopet där uppe!


Och så mitt i den glädjen, är det förtvivlan igen. En av våra yngsta medlemmar på Cancertjejer somnade in i morse. Erica fick bara vara med i 22 år innan herr C la beslag på henne för gott. Vår lilla, stora, kloka och mogna tjej. Hon hade den mest positiva livssyn man kan tänka sig. Trots återfall efter återfall. Och alltid ett tröstande och värmande ord över för oss andra. Vi visste att hon var opererad och troligtvis skulle bli förlamad men att hon var så här dålig kom som en riktig kalldusch. Lilla älskade tå, vi trodde nog alla att du skulle få vara kvar och uträtta många stordåd på jorden. Nu får du göra det bland dom andra änglarna i stället. Ikväll tänder vi ljus för dig och för din underbara familj. Och den starkast lysande stjärnan på himlen är din.  


 
ANNONS
 
Anna

Anna

11 december 2009 17:06

Berg o dal-bana är rätta ordet...Man får visst inte vara för glad. Lilla Erica, så sorgligt. Stor kram till dej, Busan!
Vi får hoppas att änglarna träffas där uppe, dom är inte ensamma i alla fall.:(

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Karin G

Karin G

12 december 2009 11:07

Hej Ingela
Jag vill skicka dig en varm hälsning. Tänkte jag skulle komma ihåg din födelsedag i år, men när man inte går i samma korridorer så kan sånt missas. Det får bli grattis i efterskott (grattis!) och kommas ihåg nästa år istället! Jag har ju en ny almanacka att skriva in i.

Hoppas du får en fin julhelg med voffsingarna och ledighet. Vem vet - vi kanske får en vit jul, känns så idag.

Jag pluggar och jobbar samtidigt och är aldrig ledig. Men när det man gör är kul så kan det ge en extra energi och flow. Men tid för lunch tar jag mig, så om du vill äta med mig så hör av dig, Ingela. Kram och trevlig jul!
//Karin

http://www.tilltro.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se