Direktlänk till inlägg 24 december 2009

God Jul!

Av Ingela - 24 december 2009 13:29

I morse hade jag gärna velat att julafton skulle vara på en annan dag. Det är lite tradition att går upp och äta en skink- eller köttbullemacka med ett glas julmust. Men nu är det ju torsdag. Vidriga veckopillerdagen med andra ord. Minst två deciliter vatten ihop med tabletten, på fastande mage. Och sen ingenting i minst en halvtimme. Och man får inte ens gå och lägga sig medan halvtimmen kryper fram. För då kan man fräta sönder magen eller matstrupen eller vad det nu är...


Efter en halvtimme gick jag och la mig i alla fall. Vaknade igen efter nån timme och började om. Den här gången blev det helt rätt. Köttbullesmörgås och ett glas julmust, följt av en latte tillverkad i min julklapp till mig. Sen var det dags att sona syndandet med en halvtimme på crosstrainern.


Nu är det dags att åka till syster yster och käre svåger och fira lite jul. Med allsång till Kalle Anka och talkör till alla replikerna; "men hördu Ferdinand" ... Med julemat och juledryck och klappar till stora och små. Knähundarna får vara hemma i lägenheten idag. Deras julafton firar vi när jag kommer hem.


När ni ser stjärnan i det blå idag, eller snarare stjärnorna, så kom ihåg att en av dom är din. Bara din! Godaste Julen till er alla!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se