Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Mera kyla...

Av Ingela - 9 januari 2010 16:56

-20 var det när vi klev upp i morse. Det är så skönt att kunna tända i spisen och på nolltid få sådär riktigt härlig värme. Så mycket härlig värme så inte ens kroppen kom sig för att värka. Sådär mycket i alla fall.


Lugn och slapp dag. Borde ha jobbat men bestämde mig för att vänta till i morgon. Tyckte det var viktigare att bara få leva lite och ta hand om mig själv. Så det har blivit lite städning, lite pyssel och lite sova middag. Och en halvmil på crosstrainern.


Jag hade bestämt mig för att stoppa undan alla tankar på måndagens återbesök till just på måndag. Och inte bara på återbesöket utan att stoppa hela herr C och hans ruttna land i nån mörk håla åtminstone under den här helgen. Riktigt så blev det inte. Igår fick jag ett meddelande från vännen och ET-systern Anna som har det riktigt jobbigt nu. All min styrka till dig, finaste Anna! Du har redan en av dom klarast lysande stjärnorna och idag har även solen lyst för dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se