Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Lite ledig...

Av Ingela - 15 januari 2010 19:17

Efter några tuffa jobbveckor bestämde jag mig för att få vara lite ledig. Äntligen. I alla fall i kväll och i morgon. På söndag kommer jag nog inte undan...


Igår morse var det bara underbart att vakna. Inget veckopiller! Inga restriktioner när det gällde mat eller dryck. Och inte för att jag hade tid att gå och lägga mig och somna om - men det berodde i alla fall inte på pillret. Värken är i och för sig där ändå. Nu när temperaturen skiftat rejält, gör det också rejält ont. Överallt. Men jag vågar inte ens tänka på hur det skulle varit med ett veckopiller...


Fast jag har ändå vinstlotterna. Det är jag så medveten om. Och blir än mer medveten om när jag läser i vännernas bloggar. Anna 1 som ligger inlagd och kämpar. Anna 2 som just har fått reda på att det är Taxotere på gång igen. Linda som får sin andra kur när hon borde fått vara mamma till hundra procent. Och alla ni andra. Mod och styrka till er alla! Och naturligtvis en klart lysande stjärna i himlen.


Och en alldeles extra klart lysande stjärna till lilla H. För att du är en så fantastisk människa. För att du orkar dela med dig - och framför allt för att du skickar vidare. Och för att du INTE HAR NÅGRA HJÄRNMETASTASER!!! 
ANNONS
 
Lilla H

Lilla H

17 januari 2010 19:34

Fast nu glömde du dig själv och din egen varma strålglans som lyser över alla som behöver den!

http://hejoh.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se