Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Helg

Av Ingela - 24 januari 2010 18:19

Jag börjar bli bättre och bättre på att bara vara... Och att vara bara ledig. I alla fall då och då. Den här helgen har det gått oväntat bra. Lite städning och lite pyssel i största allmänhet men faktiskt inget jobb! Ännu bättre hade det varit om solen hade visat sig mer än enstaka sekunder...


En halvtimme på crosstrainern blev det ändå. Även om det gör ont, leder fördelarna. Jag lyckades till och med köra ett par kilometer på en högre styrka! Vilket få skulle anse vara något att skryta om, med tanke på den närmast obefintliga belastning jag hittills jobbat med... Men jag som jobbar mot ett "förtantande" piller räknar alla små steg som en rejäl framgång!


Och på tal om framgång, blev jag bara så lycklig av att läsa Henriks uppdatering i Annas blogg:  http://annajansson73.blogspot.com/   Att Anna hittade sin livslust igen, är så stort! Anna, du fick ju din lysande stjärna i himlen för länge sen! Idag fick Henrik och Tilda varsin också. Kan bara stämma in: Kämpa Anna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se