Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Sötaste sotarna!

Av Ingela - 6 februari 2010 17:37

Helt klart två av dom finaste stjärnorna i himlen till sotarna! Inte klarade jag av att skotta taket... Även om ryggen hade pallat med, hade det varit livsfarligt att försöka på egen hand efter nattens plusgrader. Det får väl bli en bomkörning, tänkte jag, och mötte dom med en stor ursäkt. Det är inte många som skottar, sa sötsotarna och skuttade upp på taket. Veckans hjältar!


Rent fysiskt har det varit en riktigt bra vecka, förutom sömnbristen. Att slippa veckopillret är verkligen helt fantastiskt. Visst gör det ont både här och där och framför allt på nätterna men det är faktiskt helt uthärdligt. Än så länge i alla fall.

 
ANNONS
 
george

george

7 februari 2010 07:13

Ja, så är det ju alltid, kämpa mot kylan och sin korkade cancer.
Men den vackra snön som knäcker mit och Saras tak är ÄNDÅ vacker, eller hur?

Du vet hur skrocken går, att se sotare betyder tur!
Så det kanske ger något extra, eller hur?

Tack vör att du fortästter blogga
George med liemannen...

http://georgeschottl.wordpress.com

 
Ingen bild

Christel

7 februari 2010 17:17

Hej Ingela ! Ett bra tag sen sist men har väl inte mått så jättebra inombords, du vet själv alla tycker att det e ju så bra nu men dom där hjärnspökena dom finns ju.. Har försökt få lite distans men kunde inte låta bli o kolla in vad som hänt på forumet o blev både chockad o lessen över vilken fart denna sjuka kan ta.. Hoppas allt e bra med dig Busan o jag e inne på din blogg mellan varven nu o kollar, har funderingar på o fortsätta med min trots allt ändå, e ju så gott o skriva av sig i bland. Tusen kramar till dig från Christel (lillakristallen)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se