Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Tiden rusar iväg...

Av Ingela - 2 mars 2010 19:38

Förkylningen hänger i. Idag var jag i Oslo över dan och det var inte särskilt kul att flyga, särskilt inte när det var dags att gå ner för landning. Annars var det en rätt lyckad, om än något ineffektiv dag. Inför min lediga vecka som börjar på torsdag ligger jag rätt pyrt till. Jag hann inte alls det jag hade planerat under förra veckan, så nu kan jag faktiskt bara försöka övertyga mig själv om att man faktiskt får vara sjuk ibland. Och faktiskt får man vara ledig nån gång också. Världen går inte under för det. Om jag däremot aldrig är varken sjuk eller ledig, är det rätt stor risk att just min värld går under...


I tidsrusningen inryms också ett månadsskifte och naturligtvis utdelning av stjärnor i hinlen. 543 stycken till alla er som tog er tid att besöka min blogg under februari. Tack!


Och en extra stor och varm stjärna var till Lilla H och alla andra som kämpar. En vän till Lilla H har startat en insamling och jag vill gärna uppmana alla att ge ett bidrag:


http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2239 
ANNONS
 
Linda

Linda

6 mars 2010 17:11

Usch jobbigt med förkylningar! Hoppas du snart kryar på dig!

Jag läste inne på forumet att du fick ett par extra dagars nedtrappning med kortisonet i samband med dina behandlingar. Jag tar själv 32 tabletter/dag i tre dagar och dagen när jag inte ska ha en enda tablett mår jag skit... så frågan är om det skulle hjälpa mig att må bättre att trappa ner än att avsluta helt tvärt? Hur många tabletter tog du i samband med nedtrappningen? Borde väl ringa onkologen och höra med dem angående detta, men tänkte höra lite hur det funkade för dig eftersom vi får/fått samma behandling.

En stor kram till dig och så håller jag tummarna för att Lilla H:s insamling till Cancerfonden får in så mkt pengar som möjligt. Startade själv en insamling där för ett tag sedan.

kram Linda

http://lindaskriver.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se