Direktlänk till inlägg 7 mars 2010

Äntligen!

Av Ingela - 7 mars 2010 16:53

Veckor av hemlighållande och smygande är över! Jag sitter just nu i en fåtölj hos mina nya vänner Ron och Carla. I Lindsborg, Kansas! Vi är lite trötta efter en lång dag, en härlig kväll och alldeles för lite sömn.


Och hur hamnade jag här då? I en liten stad med drygt 3 000 invånare och ett oräkneligt antal dalahästar i alla dess former och färger. Jo, en av mina bästa kompisar flyttade hit för cirka tjugo år sen och i år är det ju stora femtioårsåret för vår årskull. Hennes bror mailade mig för ett tag sen och ville att jag skulle spela in en videohälsning. Jag funderade i ett par dagar och svarade sen att jag nog hellre ville komma på festen. Och så blev det. Hon fyller inte förrän nästa månad, så det var ett tvättäkta surpriseparty och när jag dök upp med min nya fina fiol, var det verkligen en surprise!


Och nu ska vi snart sammanstråla för att uppliva gamla minnen och spela, spela och spela lite till. Detta är vad jag kallar att leva i nuet!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabriella

7 mars 2010 21:42

Good for you! Och om det är det som gör dig lycklig så sluta aldrig spela, spela, spela. Sköt om dig :-)

/Gabriella

 
Ingen bild

KoKlara

9 mars 2010 11:39

Underbart, vad glad jag blir! Min mamma säger att livet börjar vid 50! Tänk vilken tur vi har som får vara här nu och fira att vi fortfarande är här!! Spela spela fela. Kram från Ylva (f-60)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se