Direktlänk till inlägg 10 mars 2010

Hemma igen

Av Ingela - 10 mars 2010 18:13

Fem timmar senare än beräknat, kom vi hem. Flyget från Wichita var inställt på grund av dåligt väder i Chicago, så det blev ett senare plan och en liten omväg runt Amsterdam...


Strax efter senaste inlägget bytte vi plats, Anders och jag. Jag flyttade hem till Charlotte och Anders övertog min säng hos Ron och Carla. Två långa promenader bjöd söndagen på. En med Carla och en med Charlotte. Dagen avslutades med rester från gårdagens fest och många skratt men det blev en tidig avslutning. Vi var många som var alldeles slut efter allt surprajsande.


Måndagen ägnades åt seriös shopping! Jag hängde med Anders i första ronden men när han började på varv 2 i varuhusen, satte jag mig på en bänk och bara njöt av att sitta. Under resten av dagen hann vi med att "stuffa" en "pig", botanisera lite i Bethanys shop, kolla på Charlottes kontor och spela några omgångar på fiolen. Fler och fler låtar kommer fram ur minnesvrårna, även om det fortfarande är en och annan låt som vi bara kommer ihåg första reprisen av. Det jämnas å andra sidan ut av dom låtar som vi bara minns andra reprisen av. Tillsammans bildar dom en och annan helt ny låt :)


Måndagens avrundning blev en körkonsert, där bland många andra Charlottes yngsta dotter medverkade. En mindre kör framförde också två the Real Group-låtar, vilket måste varit extra spännande när nu Real Group-kändisen Anders satt i publiken. Självklart gick han upp efter konserten och bytte några väl valda ord med dom.


Apropå kändisar, fick Anders lite konkurrens i dom lokala snackisarna. Det visade sig att jag nästan var ännu mer berömd, i alla fall just nu, i egenskap av "presenten". Surprisepresenten, alltså.


Men nu är vi som sagt var hemma igen. Jag och lyckligen hemhämtade knähundarna. Det är lika groteskt mycket snö som när jag åkte hemifrån. Eller faktiskt till och med mer. Och tyngre. Men vi är hemma och tillsammans. Och vi mår bra!


Idag skänker jag alla mina varma, stärkande och kärleksfulla tankar till Anna73 och Lilla H. Och vidaresändningen går till alla er andra som kämpar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrine

12 mars 2010 22:35

Och jag som saknat dig på forat förstår nu varför.
Kram
Katrine

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se