Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Generositet

Av Ingela - 29 mars 2010 19:07

Visst är det ett vackert ord. En generös människa. Jag skulle i alla fall vara stolt över att bli kallad det. Det finns ju många sätt att vara generös på. Få av dom handlar väl om att ge bort pengar eller saker. Egentligen.


Många av bloggvännerna kallar jag definitivt väldigt generösa. Dom som verkligen släpper in oss i deras liv. Det går ju inte att räkna upp alla, så George http://georgeschottl.wordpress.com/ och Lilla H http://hejoh.blogspot.com/ får representera alla er fantastiska därute. Och, dessvärre, ibland blir vi även insläppta i det riktigt sorgliga. Fast också så vackra. Linns inlägg om Ninas bortgång http://ninalj.blogg.se/ och Henriks http://annajansson73.blogspot.com/  ord om sin Anna är så fina exempel på det. Och hur generöst är det inte att öppna en minnesstund som du gör, Henrik.


Ett annat exempel på generositet är Ragnhild. En av forumvännerna som jag träffat ett par gånger. Då har samtalet bland annat kommit att röra sig kring Rosabandetknutpins i silver. Ragnhild lovade att skicka över en så fort hon fick möjlighet och det gjorde hon! Tillsammans med meddelandet att några pengar ville hon naturligtvis inte ha, trots att den faktiskt kostade två hundra. Bättre att satsa dom på fler reklamfria visningar på Cancertjejer, tyckte Ragnhild. Så då fick vårt kära forum 250 000 sådana eftersom jag tyckte att jag utan problem också kunde avvara två hundra kronor. Lite win-win med andra ord. Och silverknuten är jättefin, som bonus på det hela!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

30 mars 2010 18:04

Jag tycker att du är en generös människa, Busan!
Allt jobb du lägger ner på forumet, och att du är så hjälpsam när man behöver din hjälp. Tack för att du finns!
Kram och glad påsk! Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se