Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Vackert och sorgligt

Av Ingela - 16 april 2010 19:30

Idag begravdes så min ET-syster och forumvän Anna. Det var väldigt mycket folk. Närmare hundra personer skulle jag tro som kommit för att få vara med och ta farväl. Det var en väldigt vacker ceremoni. Fast sorglig. Det går ju liksom inte att vara annat än ledsen när en så fantastisk och dessutom så ung människa bara rycks undan. Men så mitt i det sorgliga stack en Pippi tätt följd av en Tilda, upp ovanför pappas huvud. Hon lekte tittut, helt enkelt, och bjöd verkligen på ett och annat leende där mellan tårarna.


Vid minnesstunden efteråt hade Henrik gjort ett fantastiskt ljud- och bildspel. Inledningen var en saga om mammas trasiga kropp och sen följde en serie både fina och finurliga bilder från Annas, och deras gemensamma liv.


Jag hade med mig en bukett vita rosor till själva begravningen och så naturligtvis dom magiska guldpengarna, som några av Cancertjejerna hade skramlat till. Jag valde att lämna asken till Henrik, så får han ta fram den när det passar. Tack snälla Henrik och din och Annas familjer för att jag fick chansen att vara med och lycka till med resten av livet!


Samma tid idag begravdes också en annan forumsyster, Nina. Vila i frid ni båda. Jag tänder ljus för er ikväll.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

16 april 2010 21:36

Ja visst är det sorgligt när unga människor dör. :-( Här brinner ljus ikväll för både Anna och Nina!

http://lindaskriver.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se