Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Äntligen vår!

Av Ingela - 17 april 2010 20:18

Vi hade städdag i föreningen idag. Det kändes något trist att se en jämngrå himmel och två ynkliga plusgrader på termometern i morse. Men med en tröja extra och lite gott humör tog vi oss genom dagens uppgifter. Och kul har vi, gänget på Rönnvägen! Alldeles nyss tittade jag på termometern och det är nästan tio plusgrader! Så nu är det nog faktiskt äntligen vår!


Det här eviga temperaturväxlandet runt nollan är verkligen inte särskilt bra för mina leder. Jag vaknade med en rejäl värk men efter en Ipren och en halvtimme på crosstrainern gick det i alla fall något sånär att röra mig. Apropå crosstrainern passerade jag 50 mil härom dagen. 50 mil! Det motsvarar ungefär 100 halvtimmar. 100 halvtimmar sen augusti får nog faktiskt anses godkänt. Hurra för det! Synd bara att det inte syns på vågen... Jag har inte gett upp helt än men kampen mot fulgula pillren börjar kännas rätt orättvis. Alla timmarna på crosstrainern har ändå bidragit till en omfördelning, så om jag bara tar mig i kragen och börjar jobba med magen blir det nog bra till slut ändå.


Idag vill jag skicka all min styrka och kärlek till "s" som snart bara har söndagen och lite, lite måndag kvar på Radiumhemmet och till finaste lilla H som inte orkat skriva i bloggen på en vecka. Och till alla andra som kämpar!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 april 2010 23:57

Åh, vad du är duktig med crosstrainern, tråkigt att det inte syns på vågen men det kanske det hade gjort om du inte tränat. Man vet inte?!
Jo, men visst är våren på god väg nu!
Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se