Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Det måste vara ängelbrist...

Av Ingela - 18 april 2010 21:04

Ikväll nåddes vi av ännu ett tragiskt besked. Vår älskade Helena, Lilla H, somnade in vid halvsjutiden. Det är bara att konstatera att det inte spelar någon roll hur förberedd man än tycker sig vara. Visst förstod jag att det skulle gå såhär men man blir lika ledsen ändå...


Finaste Helena/Lilla H! Tack för allt du lärde oss andra. Att se världen och livet med tacksamhet i stället för gnäll. Att skicka vidare. På riktigt och med hjärtat. Eller hur, vännen! Nu har vi inte så många alternativ kvar. Ska du följa mig på mina resor, får det nog bli som en pust på kinden. Men oj, vilka resor vi ska ut på!


Mina varmaste tankar går till dina underbara killar och till din älskade M. Någon måste låna ut änglar i förväg och er Helena passade tydligen allra bäst in i det pusslet.


Varma och stöttande kramar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Okki

18 april 2010 21:43

Såå ledsamt...
såå många änglar på så kort tid.
Kram Okki

 
Linda

Linda

19 april 2010 07:45

Tårarna rinner... himlen fylls av den ena vackra ängeln efter den andra...

http://lindaskriver.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se