Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Hurra för kolhydrater!

Av Ingela - 6 juli 2010 21:51

Det tog ett tag att övertyga mig om att skifta diet men till slut har jag glidit över i en mer traditionell allsidig "äta något mindre-träna lite mer-bantning". Efter cirka en vecka med kolhydrater i kroppen är skillnaden helt enorm! Fem kilometer på crosstrainern som i drygt 1 1/2 månad har varit pest, pina och ett måste har helt plötsligt glidit över till att gå lätt som en plätt. Tränare Bob hade helt rätt med andra ord. Inte för att jag har gått ner något mer i vikt än. Så enkel är inte det fulgula pillret som motståndare. Men så mycket bättre jag mår! Och förhoppningsvis kan jag väl på allvar börja använda träningen till omfördelning och omvandling. Och muskler väger onekligen en hel del dom också.


Dom senaste dagarna har jag haft oroande ont i kroppen. Ledvärk och muskelvärk. Jag hade ju hoppats att det skulle hålla sig borta under sommarsäsongen men så blev det inte, tydligen. Just nu är det väderomslag, så det kanske är precis det det handlar om? Annars får jag nog lov att säga att jag ändå kommit lindrigt undan med det fulgula pillret. Övervikt och värk är väl ändå sånt som var och varannan klimakteriekäring får lära sig att leva med?


Hur som helst mår jag bra av att vara lite ledig. Faktiskt har jag sovit ovanligt bra. Förutom i lördags då, när grillkvällen med matlaget varade halva natten (men det var det värt!). Nu sover jag åtminstone sex timmar i rad nästan varje natt. Hur härligt som helst! Ska bli intressant att se vad som händer när jag går tillbaka till jobbet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se