Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Borde väl ha lärt mig...

Av Ingela - 10 juli 2010 19:29

Man kan ju tycka det. Att jag vid det här laget borde ha lärt mig att inte ropa hej... Efter en rätt lång period med åtminstone sex timmars nattsömn, blev det ett ordentligt bakslag i natt. Jag vaknade strax före 03.00 och kunde sen inte somna om förrän hundarna hade fått frukost och morgonrastning. Det kan förstås bero på att det är en rätt olidlig värmebölja just nu. Hoppas kan man ju alltid... även om just den här värmeböljan börjar kännas som att den aldrig kommer att ge sig.


Värme har väl aldrig riktigt varit min tekopp och i år mindre än någonsin känns det som. Jag och knähundarna sticker ut våra nosar en stund på morgonen/tidig förmiddag och en stund på sen eftermiddag/kväll. Däremellan tillbringar vi vår tid inomhus i den välsignade svalkan från luftvärmepumpens AC-funktion. I skydd av den orkar jag till och med träna ett pass då och då.


Men på kvällarna är det som sagt skönt att sitta ute. I kväll hade jag sällskap med The Real Group och lite senare Kammarkören, som sjöng svenska vår-, sommar, och stämningssånger. En härlig upptäckt gjorde jag! Äntligen börjar ickerökandet ge effekt på stämbanden. Helt otränad börjar jag faktiskt kunna hänga med i altstämmorna! Det var onekligen ett antal år sen.


Hur det står till med viktminskningen vet jag faktiskt inte. Jag har äntligen bestämt mig för att inte hålla på och ställa mig på vågen var- och varannan dag. Det synliga resultatet får väl sitt facit på måndag. Då ska jag nämligen utnyttja ett erbjudande om att styla och fota mig. Även om jag hatar att se mig själv på bild, ska det faktiskt bli riktigt spännande... 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

11 juli 2010 23:34

Ser fram emot att få se bilderna!!! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se